Ciutat

Atendis espera comptar amb 200 persones al nou Sopar Solidari a domicili

Menú japonès o tradicional? La Fundació Privada Atendis, que atén persones amb discapacitat intel·lectual, celebrarà dijous 17 de setembre el quart Sopar Solidari. Enguany, però, tal com recorda el seu president, Josep Suàrez, ens trobem en una “situació especial” que els fa innovar i viure un “sopar especial”. Els diners recaptats permetran fer front a les despeses extraordinàries del coronavirus i a diferents inversions en equipament.

En comptes de trobar-se al Restaurant del Club Tennis Sabadell, aquesta vegada el menjar s’enviarà a domicili pel gaudi dels paladars solidaris o es podrà recollir en els establiments participants. Tot i així, Suàrez anima les famílies a reunir-se amics i familiars –màxim 10 persones– per celebrar el sopar d’una forma més alegre. El menú japonès l’elabora Teikit i el tradicional, Cal Boig. Tots dos s’entreguen a domicili, sigui a Sabadell o a Sant Quirze, i en el cas de Teikit també reparteix a Terrassa, Barcelona, Rubí i Sant Cugat del Vallès. En els dos casos el cost és de 27 euros i hi ha la possibilitat de fer una aportació a la Fila 0 en el compte ES52-0081-0900-88-0002618168. Els tiquets es poden comprar a la pàgina http://soparsolidari.atendis.cat/.

Atendis també proposa que els usuaris, les famílies i la ciutadania facin comunitat compartint imatges del sopar a través de les xarxes socials. Suàrez espera que s’inscriguin al sopar unes 200 persones, al qual de moment ja s’hi han apuntat una seixantena i considera que la resposta està sent “molt bona”.

Cap cas a hores d’ara

Després d’uns mesos “difícils”, en paraules de Josep Suàrez, Atendis no té actualment cap cas de coronavirus i la setmana passada ja va poder començar a obrir de nou les visites, amb cita prèvia, i aquesta setmana ha reobert el centre de dia amb el 50% de capacitat.

Comentaris
To Top