Ciutat

El centre Reempresa de Sabadell salva cinc negocis aquest 2020

Durant la primera meitat del 2020 el Centre de Reempresa de Sabadell ha aconseguit la continuïtat de cinc negocis, els quals eren viables però per motius diversos estaven en perill de tancament. El centre es troba integrat a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell, ubicada al Vapor Llonch des de l’any 2012, on s’ha evitat el tancament de 106 empreses per manca de relleu des de la seva obertura.

En col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, s’hi ofereix assessorament per a qui vol vendre la seva empresa com a les persones emprenedores disposades a donar-los continuïtat. L’objectiu és evitar el tancament d’empreses i donar noves oportunitats a persones reemprenedores que prefereixen continuar un projecte ja encetat que funciona evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat.

Amb tot, la Junta de Govern Local de Sabadell va aprovar dilluns el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació per al període 2020-2023 per donar a conèixer aquesta iniciativa i oferir suport a qui s’hi interessi.

En el cas concret de Sabadell, el personal de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a s’encarrega d’oferir assessorament per a cedents d’empresa i per a persones reemprenedores sobre les característiques dels processos de compra-venda d’empreses i per a l’elaboració d’un Pla de Reempresa o de cessió.

Comentaris
To Top