Ciutat

Més de 20.000 euros per digitalitzar els mercats municipals

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona destinada al suport a la digitalització dels mercats municipals de la ciutat. La Junta de Govern Local ha acceptat l’ajut, que es tracta d’un import de 23.235,29 euros.

Amb la subvenció es pretén donar suport les llotges per tal que puguin incrementar la seva oferta i presència digitals, una necessitat que s’ha fet patent sobretot a partir de la situació generada per la Covid-19. La idea és ampliar els canals de comercialització dels mercats mitjançant la incorporació de plataformes de venda en línia i el servei a domicili, fet que facilitarà a la població consumidora l’accés digital als productes saludables i de proximitat.

En digitalitzar els mercats s’evitarà la bretxa tecnològica dins el sector de la distribució, segons destaca l’Ajuntament en un comunicat. Així mateix, aquest recurs permetrà dotar els mercats de sistemes tecnològics de control de l’aforament i de control de les mesures sanitàries de l’equipament.

El fet de contribuir a evitar la bretxa digital afavoreix l’equilibri territorial alineant-se amb Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, com el consum i producció responsables, la salut i el benestar, el creixement econòmic i la transferència, i divulgació i difusió de tecnologies ecològicament racionals al territori.

Comentaris
To Top