Ciutat

La Generalitat i l’Ajuntament comptabilitzen 7 escoles més afectades per la Covid a Sabadell

Presa de temperatura a l'escola Miquel Martí i Pol / LLUÍS FRANCO

La primera setmana de curs va acabar a Sabadell amb, com a mínim, set centres educatius afectats per la Covid, amb grups d’alumnes confinats. Aquests van ser les escoles Espronceda i Nostra Llar, l’escola bressol municipal Calvet Estrella i els instituts Ribot i Serra, Vallès, Industrial i Arraona. En total, prop d’una desena de casos positius van afectar més d’un centenar d’alumnes.

Segons les darreres dades de la Generalitat, publicades dilluns al migdia, hi ha més centres que han hagut de confinar grups d’alumnes per casos positius de coronavirus: l’insitut Agustí Serra i Fontanet, la llar d’infants privada l’Esclop i l’escola Maria Auxiladora.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Sabadell ha informat al D.S. sobre altres escoles afectades: a la llar d’infants municipal Garbí hi ha un grup aïllat després que es detectés un positiu entre el professorat o el personal d’administració i serveis. A les escoles Joaquim Blume, Teresa Claramunt i Xaloc també ha passat el mateix, s’ha detectat un cas entre el personal, tot i que sense necessitat d’haver de confinar ni aïllar cap classe.

Cap centre educatiu de la ciutat s’ha hagut de tancar per casos positius de coronavirus. Al Vallès Occidental, Educació ha comptabilitzat 32 centres afectats: a més dels de Sabadell, n’hi ha hagut una desena a Terrassa, a Castellar del Vallès, a Palau Solità i Plegamans, a Cerdanyola del Vallès, a Matadepera, dos a Montcada i Reixac, tres a Rubí, quatre a Sant Cugat del Vallès i dos a Santa Perpètua de Mogoda.

Comentaris
To Top