Oci i cultura

Suspesa la temporada de tardor a la Cava Urpí

Una actuació a la Cava Urpí / LLUÍS FRANCO

La Cava Urpí ha anunciat la suspensió de la temporada artística prevista per a aquesta tardor. Segons informen en un comunicat, les mesures sanitàries decretades per la contenció de la Covid-19, i molt especialment la reducció d’aforament dels espais culturals, fan inviable la reobertura d’aquest espai de petit format i basat en la proximitat entre els espectadors i l’escenari.

Amb l’objectiu de continuar prioritzant la salut pública, els artistes i el personal i col·laboradors de la Cava, “els espectacles previstos per als propers mesos s’han suspès definitivament”, apunten en el text. De la mateixa manera, l’import de les localitats ja adquirides es retornarà pel mateix sistema de compra.

La suspensió afecta els concerts de Lluís Coloma (previst per al 20 d’octubre), Cris Juanico (6 de novembre) Quico Pi de la Serra (20 de novembre), Koko Jean & Dani Nel·lo (27 de novembre), Toti Soler i Gemma Humet (11 de desembre) i Andrea Motis (posposat en el seu moment però pendent, encara, d’una nova data).

Tots aquests espectacles, que ja es van suspendre pel confinament decretat a mitjans de març, es reprogramaran, si és possible, quan la situació sanitària ho permeti.

Comentaris
To Top