BARBERÀ

Quatre detinguts per sostreure palets i coure d'empreses, una d'elles a Barberà

Part del material robat / MOSSOS

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 21 de setembre quatre homes, de 22 a 27 anys i veïns de Castelldefels, per diversos robatoris en empreses d'arreu de Catalunya. La investigació es va iniciar a mitjans del mes d’agost quan els investigadors van acreditar diversos furts i robatoris a empreses d'Abrera, Barberà del Vallès, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca, Masquefa i Valls.

Les investigacions van permetre identificar un grup de persones, majoritàriament de la mateixa família, amb alta activitat delictiva i gran mobilitat per tot el territori català. La intenció del grup, que actuava durant l’activitat normal de les empreses, era sostreure bàsicament palets i coure i no dubtaven en utilitzar la violència si era necessari.

Els quatre detinguts, amb 27 antecedents policials anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta per tal de localitzar els possibles receptadors del material sostret i no es descarten més detencions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top