Ciutat

Les biblioteques, obertes sense cita prèvia

La cita prèvia ja no és necessària / SOFÍA ACUÑA

Les set biblioteques públiques de Sabadell obren amb accés lliure i amplien l’horari a partir d’aquest dimecres. Des d’ara ja no cal demanar cita prèvia per entrar-hi i els usuaris poden accedir a bona part de la col·lecció de la sala sense demanar-ho expressament.

Amb tot, l’aforament encara es limita, i la devolució de documents cal fer-la per la bústia externa de retorn, com fins ara. D’altra banda, cal continuar seguint totes les indicacions pel que fa a mesures de seguretat.

Així, cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones i el material retornat ha d’estar 48 hores en quarantena. L’ús de l’ascensor és limitat al que sigui imprescindible i com a molt hi pot anar una persona. A més, qualsevol activitat que organitzin les biblioteques haurà de tenir inscripció prèvia i s’hi limitarà l’aforament.

Es tracta de les biblioteques Vapor Badia, del Nord, de Ponent, de la Serra, del Sud, de Can Puiggener i dels Safareigs, que van haver de tancar al mes de març de resultes de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid-19. Posteriorment, el passat 5 de juny, cinc d’aquests equipaments municipals van tornar a obrir les portes, però amb cita prèvia, amb la sala tancada, a més de totes les mesures de seguretat. Més endavant s’hi van sumar les dues biblioteques restants, la dels Safareigs i la del Sud.

Comentaris
To Top