Oci i cultura

RES aposta per DJs sabadellencs i menjar i beure de quilòmetre zero

Tast de birres de l'Acadèmia de la Cervesa / VICTÒRIA ROVIRA

“Volíem fer una aposta pel quilòmetre zero, des dels artistes fins a la barra”, explica Arnau Solsona, director del RES. I aquí entra l’oferta gastronòmica als assistents, que podran acostar-se a l’espai de restauració. A banda de la cervesa convencional, també s’oferirà la birra de la microcerveseria local Nòmada, encapçalada per Sami Claret. Pel que fa al vi, s’oferirà 5 Quarteres, de la vinya veremada a Sant Llorenç Savall, a les faldes de La Mola.

I per acompanyar-ho, la cuina L’Immoral de Jordi Gabaldà, amb food truck o carret, sempre s’apunta a un bombardeig.

Entrades a 10 euros

Com deia el mateix Solsona, no només la barra serà de quilòmetre zero. I és que bona part dels concerts i sessions electròniques estan protagonitzades per sabadellencs i vallesans. O en tot cas, de l’escena catalana indie.

‘Food truck’ de L’Immoral / D.S.

Per una banda, les sessions de DJs mostren la força de la pedrera sabadellenca. De fet, fins a tres dels artistes són de la ciutat: Spacer, Lucient i Museless (Laura Llopart). Altres discjòqueis, com TUTU (Gemma Planell), han girat per mitja Europa. Sam Yax, a més, va tancar la passada edició del festival Primavera Sound de Barcelona.

Pel que fa a les bandes, Medalla, que actua dissabte a la tarda, és un grup provinent de Cerdanyola del Vallès. La resta d’artistes venen de contrades properes. De terra endins tenim Núria Graham, que ve de Vic; i Ferran Palau, d’Esparreguera. The Tyets són una parella de Mataró, el Maresme. Egosex i Chaqueta de Chándal, amb matisos, són bandes del voltant de Barcelona.

Comentaris
To Top