Ciutat

Puja a 19 casos el brot de coronavirus al departament d’Informàtica del Taulí

Anàlisi d'un test PCR al laboratori del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

El Taulí ha confirmat que el brot de coronavirus del departament d’Informàtica afecta a 19 persones que han donat positiu. En les últimes hores s’ha seguit fent un cribratge per detectar els casos i s’ha actualitzat la xifra, que era de 13 casos en un primer moment.

En quarantena

Fonts oficials del Taulí expliquen que després de detectar el primer cas, per protocol, va començar el cribratge als companys d’aquesta persona i es va posar tot l’equip en quarantena. Ara els professionals fan teletreball i la corporació afegeix que s’aniran fent tests per comprovar si hi ha més casos i avaluar la situació. No consta que cap hagi hagut de ser ingressat.

Els treballadors asseguren, de forma anònima, que la denúncia no aniria més enllà si no fos perquè creuen que el Taulí no ha pres les mesures necessàries per evitar-ho, no accedint en reiterades ocasions a les seves peticions.

Per fer front als possibles contagis, els treballadors subratllen que han reclamat en diferents vegades poder fer teletreball, dividir l’equip en diferents despatxos i utilitzar mampares de metracrilat per separar els llocs de feina, però asseguren que no se’ls ha escoltat.

Detecten un brot de 13 casos positius al departament d’Informàtica del Taulí

Comentaris
To Top