Ciutat

El primer casament a Sabadell després de les noves restriccions

El Marc i la Laura, a la porta de la Parròquia de la Puríssima, després d'haver-se casat / DS

Les últimes restriccions anunciades per la Generalitat, després que a Catalunya s’hagin doblat els casos de coronavirus, han aixafat els plans previstos a moltes parelles que estaven a punt de casar-se. Com, per exemple, al Marc i a la Laura: els sabadellencs tenien previst celebrar una boda dissabte al matí, amb una vuitantena de convidats i un àpat de celebració inclòs. Però, amb pocs dies de marge, han hagut d’improvisar un nou guió per trobar una solució.

Les noves restriccions inclouen que l’aforament en actes religiosos i cerimònies civils s’ha de reduir al 50%. A més, des d’aquest divendres, s’han hagut de cancel·lar les celebracions a masies i restaurants especialitzats en bodes. Una decisió que l’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya (AEGECat) ha criticat. Denuncien que, entre les pèrdues que es generin en els pròxims 15 dies i les anul·lacions que se’n derivin de cara als pròxims mesos, hi haurà molts establiments que podrien acabar tancant.

Però el Marc i la Laura s’han pogut casar. Han hagut de canviar la data de la cerimònia del casament, i passar-la de dissabte a divendres. En comptes de ser una vuitantena de persones, n’han estat una trentena. I, com estava previst, els convidats han hagut de dur mascareta. Tanmateix, han sortit de la Parròquia de la Puríssima amb els anells posats i somrient. Això sí, hauran de deixar l’àpat de celebració per més endavant. Enhorabona!

Comentaris
To Top