SANT CUGAT

Tancada al consultori de La Floresta per reclamar la seva reobertura

Tancada al dispensari de La Floresta / CEDIDA

Un grup de veïns de districte de La Floresta, a Sant Cugat de Vallès, protagonitzen una tancada al consultori de zona per exigir el Servei Català de la Salut seva reobertura. Es tracta d’una acció que protagonitzen els veïns des d’aquesta passada matinada i que tenen previst mantenir fins dilluns a la tarda, quan s’ha organitzat un Consell de Districte amb caràcter extraordinari per abordar el tema.

Segons han relatat fonts veïnals, el consultori va tancar portes el passat mes de març amb l’inici de les mesures vinculades a l’estat d’alarma i al confinament, amb el compromís de reobrir a l’octubre. “Aquí teníem tres infermeres i dos metges, i per ara no ha reobert, enviem un buroax i el que s’ha fet és reobrir un matí i una tarda amb una persona d’administració i una infermera”, lamenta Carme Gallardo, portaveu del col·lectiu.

En aquest sentit, destaca que la mitjana d’edat és elevada, i que ara, en plena campanya de grip, la vacunació es fa al Centre de Cultura, al centre de la localitat, el que obliga a aquestes persones a desplaçar-se en tren i bus. La tancada a l’ambulatori s’allargarà fins dilluns, quan a les 17.00 h està previst que se celebri una reunió de Consell de Districte amb caràcter extraordinari, en el qual es plantegi quin serà el futur d’aquest espai a curt termini.

Aquesta mateixa Mañan està previst que es desplaci fins al lloc l’alcaldessa, Mireia Ingla.

Comentaris
To Top