Oci i cultura

Suspenen el concert de comiat d’Ovella Xao per Covid-19

Antiga actuació d'Ovella Xao al barri de Gràcia / VICTÒRIA ROVIRA

Per motius relacionats amb la prevenció de la propagació de la Covid-19, el concert que la banda sabadellenca Ovella Xao havia d’oferir aquest divendres al Teatre La Faràndula (21 h) ha quedat cancel·lat.

Aquest concert no era un pas un més: Es tracta de Xao, Ovella!, el concert amb el que el grup s’acomiadava definitivamwent dels escenaris, després d’arremcar l’any 2014 i haver publicat tres discos: Trempera matinera (2014), #Pastureig (2016) Cant corraL (2018). “Quan teníem 15 anys no imaginàvem tot el que vindria. Després de molts errors i encerts us volem dir que ha valgut molt la pena. Moltes gràcies”, explica el grup mitjançant el seu conte d’Instagram.També hi formen part Pol Mòdul (cantant) Aniol Riba (veu), Pau Mas (guitarra i veus), Josep Puig (baix), Arnau Marquina (teclat), Miquel Bonmassip (bateria), Aleix Herraiz (trombó) i Sergi Montcada (trompeta).

En aquest concert estava prevista la participació del Marrameu i la Castanyera. “Hi serem tots; els que vam començar ja fa 11 anys amb veu de gall i cara de pus i totes i tots els que ens heu acompanyat i heu fet que Ovella Xao sigui un dels projectes més important de les nostres vides”.

Ovella Xao i l’Ajuntament de Sabadell estan treballant conjuntament per tornar a trobar una data per oferir el concert durant la primavera 2021. Està previst que en breu s’anunciarà el retorn dels diners de les entrades d’aquest concert, que es farà pels mateixos canals per on s’ha adquirit l’entrada.

Antiga actuació d’Ovella Xao al barri de Gràcia / VICTÒRIA ROVIRA

Els membres del grup van compartir a xarxes socials aquest escrit -tendre i humorístic- el passat desembre de 2019, coincidint amb l’anunci del final del grup i del concert de comiat:

XAO, OVELLA!

“Amor meu, després de 10 anys t’he de dir que vull deixar-ho, que estic molt bé amb tu, però que tinc ganes de viure altres aventures. Vull que sàpigues que has sigut molt important per mi, que en 10 anys m’han passat les millors coses al teu costat; hem fet l’amor per tot Catalunya i hem conquerit Andorra. Hem cantat com si no hi hagués demà. Ni amb 3 discos podríem explicar la nostra aventura. Hem conegut gent increíble que ens ha acompanyat cantant les nostres històries. Recordes la primera vegada? La Plaça Doctor Robert de Sabadell tota plena mirant-nos fixament. Era un maig. Encara em tremolen les cames. Ha plogut molt, encara plou. Tens un paraigua?

Potser Shakespeare no escriuria una història sobre nosaltres, però millor, perquè acaben tots morts. Potser no hem sortit al Disc de la Marató, ni a la portada de la Cuore, ni hem guanyat un premi Enderrock, però encara que alguns ho neguin, la cançó de La Casa de Papel és nostra. Abaixem el taló, ja hem tocat prou els somnis de puntetes. Aquests 10 anys han estat gràcies a l’amor, l’amistat i les ganes de construir junts. Vull agraïr-te l’escalf rebut i totes les experiències viscudes. T’estimo i t’estimaré tota la vida.

PD: Guarda’t el 18 d’ABRIL que farem l’últim kiki, pixurri”

Comentaris
To Top