ESPORTS

El Sabadell juvenil arrenca amb un empat agredolç a Divisió d’Honor (1-1)

El juvenil arlequinat ha fet mèrits per un millor resultat / Lluís Franco

Trobada digna de la màxima categoria estatal, el que es va disputar a l’Olímpia entre els juvenils del Sabadell i L’Olivar. Els visitants es van avançar amb un gol molt matiner abans del minut de joc i a partir d’aquí van apostar per replegament defensiu tapant els espais, sense concedir res a un Sabadell que va sortir atordit. Amb el pas dels minuts els arlequinats va aconseguir el domini de la pilota, proposant trencar línies per a buscar a Alberto Salamanca i combinar molt per dins. Això era un problema, ja que L’Olivar es tancava molt bé sense deixar als locals aprofundir. Llavors va ser quan des d’un tir lliure, Gabriel Gausachs va ficar un cop d’esquerra molt potent i la va posar en l’escaire per a aconseguir l’empat, un golàs increïble.

 

A la segona meitat el Sabadell es va fer gran des de la possessió total de la pilota. Va reduir al seu rival obrint molt bé el terreny de joc, movent l’esfèric amb velocitat, jugant en el camp rival i aprofundint constantment. L’Olivar es va limitar a aguantar recolzant-se en la seva capacitat física i el gran posicionament dins del camp, patint les constants ocasions del conjunt local.

Des de l’individual, destacar el partit del golejador sabadellenc Gabriel Gausachs, qui es va oferir constantment en les transicions ofensives i va ser molt sòlid en defensa. També el rendiment de Chadi Riad, un veritable mur en el fons local. En la visita va sobresortir Torres, qui va aportar un joc molt net en la meitat del camp, envoltat d’un equip mecànic i físic, que va mantenir el comportament en tot moment. Gran partit del Sabadell, no tant per l’empat, sinó per la idea i el desenvolupament del joc. La pròxima cita enfront del Gimnàstic, el diumenge 8, a Tarragona.

Comentaris
To Top