Ciutat

Ball de cadires en el Govern de Farrés: la regidoria de Comerç canvia de mans

Montse González assumeix la regidoria de Comerç per donar-hi un impuls econòmic / V. ROVIRA

Ball de cadires en el Govern de Marta Farrés: la pandèmia ha alterat l’organització de les àrees de l’executiu de Sabadell. Canvia de mans la regidoria de Comerç, fins ara controlada per Sonia Sada, i serà atribuïda a la tinenta d’alcaldessa Montse González, responsable de l’àmbit de desenvolupament econòmic i impuls administratiu. “Per donar-hi un punt de vista econòmic semblant a l’àmbit de la indústria”, ha recalcat l’alcaldessa.

El reajustament intentarà reanimar el sector del Comerç en plena crisi, castigat durament pel confinament i per les darreres restriccions per frenar el coronavirus. Les dues altres àrees que continuarà controlant Sonia Sada, que s’estrena en aquest mandat com a regidora, també han estat especialment sacsejades pel coronavirus i requereixen atenció completa: Salut i Cicles de Vida, que inclou polítiques dirigides a la gent gran.

Amb aquests canvis, es reforça la responsabilitat de Montse González, amb el repte d’encarar la crisi que la Covid ha generat en el sector del Comerç. Sonia Sada podrà concentrar esforços en dues àrees que han guanyat molta importància en la pandèmia.

Alguns retocs més

Hi haurà més canvis de competències per acabar de reajustar l’executiu, encara que de menys magnitud que el de Comerç. L’àrea de Feminismes i Participació Ciutadana, de Marta Morell, 2a tinenta d’alcaldessa, incorpora Transparència i Intervenció Comunitària.

Dins de l’àmbit de Presidència, la regidora Mar Molina incorpora la Regidoria delegada de Patrimoni. I tindrà ara sota el seu paraigua Turisme, que abans pertanyia a Desenvolupament Econòmic. Cohesió Territorial, per altra banda, incorpora Atenció al territori.

Comentaris
To Top