ESPORTS

El Mercantil empata miraculosament sobre la botzina davant el Badalona (3-3)

Igualtat al Municipal d’Arraona entre Mercantil i Badalona

Partit intens i d'alternatives entre el Mercantil i el Badalona / Lluís Franco

Nazareno Grossi

El que és el futbol. El Mercantil perdia 1-3 faltant deu minuts i el cel de Sabadell es veia molt negre. No obstant això, amb ànima i vida, l’ambiciós conjunt local ho va acabar empatant en els instants finals amb gols d’Enric i Héctor contra el Badalona i rescatava un punt en el seu debut aquesta temporada a la Lliga Nacional juvenil.

L’enfrontament ha començat bastant igualat, encara que amb algunes complicacions defensives per part del Mercantil. Això no ha trigat a aprofitar-ho l’equip visitant i en el minut 21 Timo ha avançat el Badalona. A partir d’aquí, als de Juanjo se’ls ha posat costa amunt el partit i es notaven inferiors no sols pel resultat parcial, sinó també en el joc. No obstant això, el Mercantil ho intentava accentuant les seves transicions ofensives pel costat esquerre de la davantera, amb Kevin com a protagonista. Costava trobar profunditat i els atacs locals eren molt ben rebutjats, fins que al minut 36, Àlex ha rebut a la vora de l’àrea, i ha col·locat la pilota en l’esquadra convertint un golàs memorable.

Amb la igualtat en el marcador, tot semblava equiparar-se, però l’alegria no duraria molt en el bàndol local. Després d’un servei del porter visitant Izan, la pilota ha arribat a Issa, qui demostrant una velocitat descomunal ha deixat enrere als seus rivals i posava l’1-2 al descans. Durant el segon temps, el Mercantil s’ha bolcat en camp contrari incrementant les seves arribades amb un joc molt vertical. Però després d’un dels pocs córners que ha llençat el Badalona a la segona meitat, Issa s’ha trobat amb la pilota enmig de l’àrea i posava l’1-3.

Feia la sensació que, faltant només deu minuts, tot estava perdut. Per a tothom era així, menys per a Juanjo i els seus jugadors que, lluny d’abaixar els braços, han continuat lluitant. Enric ha rebut una pilota llarga, ha esquivat al defensor rival i ha posat el 2-3. La tensió augmentava i ja no tot estava tot perdut. El Badalona no ha tingut la personalitat necessària per defensar i en els instants finals, Héctor ha rebut en bona posició i ha afusellat per fer el 3-3 definitiu.
Un final de partit no apte per a cardíacs i un punt pel Mercantil que serveix de reforç anímic per afrontar el pròxim duel contra l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Derrota del Sabadell

A la Divisió d’Honor juvenil, el Sabadell ha patit la primera derrota de la temporada al camp del Nàstic de Tarragona en un duel molt disputat i d’accent clarament ofensiu (4-3). Ha estat més encertat el conjunt grana, però els jugadors de Miki Lladó han ofert una bona imatge i han gaudit d’opcions fins al final davant un gran rival.

Comentaris
To Top