Publicitat
Ciutat

Enxampat 'in fraganti' l'autor de pintades negacionistes de la Covid al Centre de Sabadell

Pintades negacionistes al Mercat de Sabadell / Ajuntament

Des de fa un mes, han aparegut múltiples pintades negacionistes de la Covid a la façana del Mercat de Sabadell, en ple Centre de la ciutat. "L'epidèmia és un teatre" o "la por és la infecció" són algunes de les frases que, sobretot, emprenyaven els paradistes del lateral de l'exterior del recinte públic, abans no eren esborrades pels serveis municipals. La Policia Municipal, aquest cap de setmana, va enxampar-ne l'autor in fraganti.

Es tracta d'un home de 64 anys que, en consonància amb la crítica que ha estat estampant amb esprai a les parets del Mercat -"El morrió, la vacuna, el xip; desperta, veus on porta tot això"-, actuava sense mascareta. Per això, doncs, també va ser sancionat. A banda de la denúncia que se li va interposar per deslluïment de béns immobles.

Les primeres pintades van aparèixer ara fa un mes. Cinc de cop, en una primera actuació de l'autor al carrer de Jovellanos. Aquest darrer cap de setmana, abans de ser enxampat encara va tenir temps a fer-ne una última, amb idèntica cal·ligrafia a les anteriors -i amb el mateix to líric que algunes de les anteriors frases: "Sense rostre es desenvolupa davant els nostres ulls un control massiu, i no de salut de la població mundial".

Publicitat

La policia treballa en la imputació de l'home, ja que la darrera pintada és coincident cal·ligràficament amb les anteriors.

Paradistes emprenyats

Les frases negacionistes van causar l'emprenyament dels comerciants que posen parada a l'exterior del Mercat. "Però és que no han estudiat? O què és el que passa?", comentava el passat 6 d'octubre al D.S., indignada, una altra fruitera de pagès de l'exterior.

Esborren les pintades negacionistes del Mercat

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top