Ciutat

Lourdes Ciuró i Francesc Baró, escollits membres de la nova executiva comarcal de Junts per Catalunya

Els regidors Francesc Baró i Lourdes Ciuró, nous membres de l'executiva comarcal de Junts per Catalunya / D.S.

Sabadell agafa pes rellevant a la nova executiva del Vallès Occidental de Junts per Catalunya. La portaveu Lourdes Ciuró i el regidor Francesc Baró de Junts per Sabadell han estat dels candidats més votats del Vallès Occidental a les eleccions telemàtiques per escollir càrrecs territorials en l’àmbit comarcal i de vegueria (incloent-hi agrupacions exteriors).

Pel que fa a la Comarca del Vallès Occidental-Sabadell, la candidatura transversal de consens encapçalada per Pere Canadell, primer tinent d’alcalde de Sant Llorenç Savall, ha sortit escollida amb el 56,91 % de participació. Baró, com a secretari d’Organització, serà un dels principals referents de la formació política al Vallès. Lourdes Ciuró estarà col·laborant en l’àmbit del món local.

“Estem molt il·lusionats per contribuir a fer créixer el projecte transversal de la nostra proposta política tant al municipi com a la comarca”, han expressat Ciuró i Baró.

La nova executiva comarcal està formada per persones d’una gran diversitat de municipis i amb variades trajectòries professionals. També han estat elegits Pau Castellví (Castellar del Vallès) com a coordinador adjunt, Esther Alòs (Sant Cugat del Vallès) com a responsable de política municipal, Montserrat Sánchez (Montcada i Reixac) com a responsable d’afiliats, i com a membres de l’executiva han estat elegits Marc Costa (Cerdanyola), Pere Rifà (Sant Llorenç Savall), Esther Font (Castellar del Vallès), Albert López (Sant Quirze del Vallès) i Núria Fernández (Sant Cugat del Vallès).

Entre els seus principals objectius, l’executiva treballarà per implantar les bases del partit a tots els municipis, en fer créixer el nombre d’afiliats i en fer d’altaveu de totes les sensibilitats que ja formen part del projecte liderat per Puigdemont.

A banda de les eleccions territorials, també s’ha aprovat el reglament intern per les primàries a través de les quals la formació elegirà les persones integrants de les seves llistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer del 2021.

Comentaris
To Top