Ciutat

La Unitat Canina de la policia torna a actuar: nova detenció després de detectar haixix

El Danko, component de la Unitat Canina K9, "és seriós i li agrada molt buscar" / Policia Sabadell

Últimament, les detencions de la Unitat Canina K9 de la Policia Municipal no passen desapercebudes. Han guanyat popularitat a la ciutat. Després que l’Oreo enxampés una jove transportant 270 grams de marihuana a l’estació Sabadell Sud, aquesta vegada el gos que ha demostrat tenir el morro ben fi per detectar droga ha estat el Danko.

El Danko és un pastor alemany gros, el qual el mateix cos de Policia Municipal defineix com a “seriós” i assenyala que “li agrada molt buscar”. Ens recorda el Ringo, l’estimat pastor alemany que es va jubilar fa menys d’un parell d’anys. Els més atrevits, fins i tot, hi veuran un alter ego en versió local de l’intrèpid protagonista de Rex, un policia diferent.

El cas és que el Danko rondava per Can Puiggener quan va detectar una persona sospitosa. En alertar els agents que l’acompanyaven, es va identificar aquesta persona. I, tal com va advertir el membre de la Unitat Canina K9, transportava droga. Resulta que duia haixix al damunt i que, a més, la persona identificada tenia una ordre de detenció.

Comentaris
To Top