Ciutat

Endesa amplia la potència de la línia elèctrica d’una zona del Centre

Endesa està renovant dos trams de línia de mitja tensió entre els carrers de les Valls i de Jesús, al Centre, que serviran per ampliar la potència de la zona. Els treballs duraran uns dos mesos i es preveu que acabin a final de desembre.

Les obres al carrer de Jesús / D.S.

Les obres consisteixen a substituir les dues línies d’11 KV que passen per aquesta zona per dues de 25 KV, de manera que la companyia assegura que augmentarà la potència en previsió que amb els anys pugui créixer la demanda. Des d’Endesa desvinculen l’actuació de la pandèmia i expliquen que el canvi de tensió es fa a tot arreu on darrerament es fan substitucions de línies.

Al carrer de Jesús hi ha el centre de transformació d’aquesta àrea, per això els treballs es fan aquí, i aprofitant les obres també s’hi instal·larà un sistema de telecomandament. Aquesta mesura permetrà que des del centre de control centralitzat es puguin fer maniobres quan hi hagi alguna incidència i reduir així el temps per solucionar-la.

Mentre duren els treballs en algun moment puntual el trànsit del carrer de les Valls es pot veure afectat per l’entrada i sortida de camions relacionats amb les obres.

Comentaris
To Top