ESPORTS

Armand Vallés, exjugador del Mercantil, ja goleja amb el juvenil B del Reial Madrid

Armand Vallés amb la samarreta del juvenil madridista / CEDIDA

El jove Armand Vallés ja destaca al juvenil B del Reial Madrid. L’estiu passat es va confirmar el seu fitxatge al club blanc amb un contracte de tres anys. Amb només 16 anys, ja destacava al juvenil de Lliga Nacional del CE Mercantil després d’explotar les seves virtuts golejadores en el Cercle Sabadellès 1856. Ha estat un canvi radical en la seva vida en tots els sentits, però ell assegura que s’ha adaptat amb rapidesa. “Estic content i molt a gust. Visc a la Residència de Valdebebas i he pogut anar tres caps de setmana a Sabadell per veure la família. També ells han estat per Madrid uns dies. Es troben a faltar, però la veritat és que no tinc gaire temps lliure per pensar en altres coses que no siguin el futbol i els estudis”, explica.

Cursa segon de batxillerat a un institut de Madrid. Cada dia hi va amb un bus des de Valdebebas, on a la tarda entrena. “Les instal·lacions són extraordinàries, amb nou camps per al futbol formatiu i cinc per al primer equip”. A la residència ha coincidit amb jugadors de diferents procedències: Andalusia, Canàries i també un català d’Olot que ja suma tres anys al club blanc.

Dos gols
En l’aspecte purament futbolístic, l’Armand també se sent molt satisfet de com ha començat aquesta gran aventura. Sabia que el seu lloc era el juvenil B, però fins i tot ja ha fet algun entrenament amb el juvenil A. De moment, ha estat titular en els dos partits de Lliga Nacional (grup dotzè) i s’ha estrenat com a golejador. Va fer un doblet en el 6-1 al Rayo Majadahonda B. “Vaig rebre molts missatges de familiars i amics perquè van poder veure el partit per la televisió del Reial Madrid”, diu. En l’altre duel, el Madrid va guanyar l’Alcobendas (0-1) i és líder del grup. “Com passava al Mercantil, continuo jugant d’extrem. Volen aprofitar la meva potència i velocitat per la banda”, exposa.

Són tres anys d’aprenentatge per arribar el més lluny possible. El filial blanc seria el primer gran repte. En aquest cas, el Mercantil també en sortiria beneficiat econòmicament. Toca anar pas a pas, però l’Armand apunta alt. Té condicions i el cap ben moblat.

Comentaris
To Top