ESPORTS

Un Terrassa-Sabadell és possible a la Copa del Rei

Els arlequinats ja saben que segur que jugaran lluny de la Nova Creu Alta / Ll. Franco

En plena lluita per treure el cap del pou de la taula en la Lliga SmartBank, el Sabadell coneixerà dilluns el seu primer rival a la Copa del Rei, una competició en la qual no participava des de fa 5 anys (eliminat pel Castelló als penals). Amb el nou format d’eliminatòries a partit únic instaurat per la Federació Espanyola l’any passat, un total de 112 equips de cinc categories (des de Territorial fins a Primera Divisió) estaran al bombo dilluns (13 hores) en el sorteig d’aquesta primera ronda que es farà a l’Estadi de La Cartuja de Sevilla, seu de les finals els pròxims anys.

D’una eliminatòria prèvia entre equips de territorial han quedat 10 supervivents que tindran la sort d’enfrontar-se a clubs de Primera, amb l’excepció dels quatre participants en la Supercopa d’Espanya: Reial Madrid, FC Barcelona, Ath. Bilbao i Reial Societat. Es faran cinc copes i el Centre d’Esports estarà en la quarta juntament amb els 21 equips actuals de Segona A. Però, quins poden ser els rivals del conjunt arlequinat? Doncs n’hi ha un total de 60 opcions. L’únic que sap segur el Sabadell és que jugarà fora de casa perquè tindrà un adversari d’inferior categoria.

El més probable és que sigui un rival de Segona B per càlcul de probabilitats. Com que no hi ha el condicionant de proximitat geogràfica, pot ser qualsevol, des del Deportivo de la Corunya, Racing de Santander, Cultural Leonesa o Extremadura per posar uns exemples fins als catalans, valencians o illencs. També entraran a les travesses els semifinalistes de la Copa Federació (Las Rozas, Leioa, Llagostera i l’UCAM Múrcia) i alguns clubs de Tercera Divisió que no van pujar i en aquest apartat hi podem trobar el Terrassa. Per tant, el derbi vallesà és una de les opcions més morboses que ofereix el sorteig de dilluns. La data marcada és el 16 de desembre, però podria variar.

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, considera la Copa del Rei com una competició “molt maca i interessant amb aquest nou format i l’afrontarem amb les màximes garanties, però també pensant que ara ens torna a venir una tongada de partits molt seguits (dues jornades intersetmanals) i molt importants a la lliga i caldrà valorar-ho tot”. Els 56 guanyadors d’aquesta primera eliminatòria jugaran la segona prevista pel 6 de gener, dia de Reis.

Comentaris
To Top