ESPORTS

El Sabadell s’enfrontarà al CD Ibiza Islas Pitiusas a la Copa del Rei

Els arlequinats hauran de viatjar a ses Illes / Ll. Franco

CD Ibiza Islas Pitiusas. Aquest serà el rival del Centre d’Esports a la primera eliminatòria de la Copa del Rei després del sorteig celebrat a l’estadi de La Cartuja de Sevilla, seu de les finals els pròxims anys. És a partit únic al camp del conjunt illenc, ja que és de categoria inferior. En principi, la data prevista és el dimecres 16 de desembre, però pot variar.

Es tracta d’una de les variants del futbol a Eivissa, res a veure amb el club de Segona B que va disputar el play-off d’ascens a Segona A. Això sí, comparteixen l’estadi de Can Mises. El CD Ibiza Islas Pitiusas és molt nou, fundat el 2012, en una de les diferents variants del futbol a l’illa els últims anys. Milita a la Tercera Divisió, grup onzè, i ara mateix ocupa la tercera posició a la taula amb 2 victòries i 2 derrotes, superat per l’Andratx i Manacor. Curiosament, aquesta jornada passada no va disputar el seu partit de lliga contra el Collerense per diversos casos positius de Covid-19 que van afectar jugadors locals.

El duel de Copa enganxarà el Sabadell entre dues jornades de lliga molt importants, davant de dos nouvinguts: al camp del Cartagena i a la Nova Creu Alta davant el Castelló. L’avantatge principal és el desplaçament, curt i amb avió. En aquest sentit, no hi haurà un desgast. Ara veurem com gestiona el tècnic Antonio Hidalgo els recursos de la plantilla per afrontar, un cop més, tres partits en una setmana. En cas de superar aquesta primera eliminatòria, la segona està prevista per al 6 de gener.

Comentaris
To Top