El Club Natació remunta a Mataró (3-4) i l’Escola Pia cau davant L’Hospitalet (4-6) tot i avançar-se

Pepe Font va tornar a veure porteria a Mataró / LL. FRANCO

El Club Natació Sabadell continua amb velocitat de creuer en aquest inici de competició domèstica. Ja són quatre victòries consecutives que consoliden l’equip de Borja Burgos a la primera posició. El triomf del dissabte passat va ser, segurament, el més important de tots quatre. Si bé és cert que guanyar a la Segona Divisió B no és fàcil, l’inici dels sabadellencs havia estat assequible pel que fa a entitat dels rivals. Calia posar l’equip en un banc de proves davant un rival de nivell i els nedadors van respondre amb escreix. El 2 a 0 advers no va ser un contratemps insalvable gràcies als gols de Pepe Font, Christian, Ferran i Marc, per capgirar el marcador (3-4), en una gran segona meitat. Ni l’expulsió de Xato i el conseqüent cinc contra tres va possibilitar al Mataró trencar la ratxa sabadellenca.

Un guió força semblant és el que es va viure a Can Colapi, però amb un resultat que no va deixar satisfet l’Escola Pia. L’inici en tromba dels jugadors de Pedro Donoso (2-0) no va tenir la continuïtat necessària davant un L’Hospitalet que va demostrar perquè és el gran rival a batre. Amb poc menys de vuit minuts en van tenir prou per sentenciar el partit abans del descans (2-5). La bona defensa visitant no va fer perillar en cap moment el triomf hospitalenc (4-6).