Ciutat

Fundació Atendis inicia la campanya ‘Més que una panera’

Aquesta setmana s’ha inaugurat la 9a Edició de Més que una panera, la campanya solidària de la Fundació Privada Atendis, que comptar amb el suport de Sabadell Comerç Centre i de l’establiment Xeviot. Per segon any consecutiu, l’Escola de Disseny Illa ha elaborat el cartell de difusió.

En aquesta edició, més d’un centenar d’empreses i comerços han col·laborat aportant els seus productes, el 40% dels comerços associats a Sabadell Comerç Centre. “La meitat de la col·laboració prové del petit comerç local”, asseguren fonts de la Fundació Atendis. Així, se sortegen més de 100 productes i xecs-regal. L’objectiu d’enguany és vendre 10.000 paperetes en benefici de persones amb discapacitat intel·lectual. Els recursos es destinaran a la realització d’activitats de la fundació i la compra de materials.

Entre els productes que se sortegen hi ha una bicicleta, un robot aspirador, una televisió, samarretes esportives -la del CE Sabadell signada per jugadors- lots gastronòmics, productes de moda i xecs regals.

250 beneficiaris

La panera solidària és l’acció estrella d’Atendis. Anualment, a banda d’aquesta campanya, se celebra la cursa solidària d’Atendis i el sopar solidari, que enguany els comensals van poder gaudir a casa.

La Fundació Privada Atendis és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies, al Vallès Occidental. Actualment atèn 250 persones amb discapacitat psíquica.

Josep Maria Porta, president de Sabadell Comerç Centre, representants de Xeviot i en Josep Manuel Suàrez, president d’Atendis / CEDIDA

Comentaris
To Top