ESPORTS

“Hem de millorar els petits detalls, però la fortalesa de l’equip està intacta”

El davanter gavanenc, en una espectacular rematada contra l'Almeria, gol que va ser anul·lat / Lluís Franco

Mantenir l’esperit de lluita i la unitat. Aquesta és la principal recepta que ha donat Edgar Hernández, un dels capitans de la plantilla, per sortir de la zona de descens. El davanter gavanenc assegura que la “fortalesa mental de l’equip està intacta. Molts jugadors d’aquest grup hem passat per situacions molt complicades i estem acostumats a patir. Que tothom estigui tranquil, ho donarem tot fins al final”.

Això sí, Edgar ha reconegut que han de resoldre un problema que s’està repetint de manera reiterada en aquestes primeres jornades: els gols encaixats en el tram final dels partits. De fet, ha passat en 7 de les 8 derrotes. “És veritat que rebem massa gols els últims minuts i això ens està penalitzant moltíssim. Ho he parlat al vestidor i som conscients que cal millorar els petits detalls perquè no es torni a repetir. Pot ser una qüestió de concentració en determinats moments quan tenim els partits controlats i fins i tot dominats. Quan no pots guanyar, a vegades l’empat pot ser bo. Sumar a Segona Divisió A és molt important”.

A títol personal, Edgar s’ha guanyat la titularitat després de superar una lesió a l’inici de temporada, superant en la cursa pel 9 a un dels fitxatges, Gorka Guruzeta. “Jo sempre començo les temporades amb l’objectiu de jugar i ser una peça important. Després de la lesió m’estic trobant molt bé físicament i amb moltes ganes. La meva passió és estar a la gespa cada diumenge i ajudar l’equip”. També ha confirmat que s’entén molt bé amb Stoichkov, però subratlla que “per sobre de tot cal destacar el joc col·lectiu i aquesta és la força del Sabadell”.

Ara ja està totalment centrat en el duel de la pròxima jornada, diumenge (14 h), davant la UD Las Palmas, de nou en una Nova Creu Alta buida, una circumstància que Edgar considera els perjudica més que altres equips. “Trobem molt a faltar la nostra afició a l’Estadi. En aquests moments difícils seria un gran suport. De totes maneres, sentim el seu caliu a través de les xarxes i segur que ens està empenyent des de casa cada setmana. És la situació que ens toca viure i esperem que aviat puguem gaudir junts dels partits a la Nova Creu Alta”. Sobre el rival, el davanter diu que “és un dels grans de la categoria i té molta qualitat, però ens hem de centrar en el nostre joc per seguir creixent i sortirem amb l’únic objectiu de guanyar”.

Comentaris
To Top