Ciutat

Rescaten dos gats atrapats durant una setmana en un habitatge tapiat

Han estat rescatats dos gats que portaven una setmana sencera atrapats en una casa tapiada, després que se’n desallotgés l’ocupant, el 13 de novembre, quan no es trobava en el domicili del carrer Sant Oleguer. Aleshores, segons apunta l’entitat SOS Animals Catalunya, agents policials dels Mossos d’Esquadra van extreure de la casa un gos de raça bòxer i van tapiar les entrades.

Però els dos felins, que haurien passat desapercebuts, van quedar atrapats al domicili. Segons SOS Animals Catalunya, la tutora va informar l’Ajuntament, sense que li fessin cas ni ressolguessin el problema. Després d’una setmana, els dos gats continuaven tancats al domicili.

Habitatge tapiat on s’havien quedat atrapats els gats / SOS ANIMALS CATALUNYA

Ha estat a través de les xarxes socials que el cas ha agafat rebombori, gràcies a les publicacions de SOS Animals Catalunya. L’entitat, després de posar-se en contacte amb Bennestar Animal, ha instat a pressionar l’Ajuntament per via telefònica i a través de correus electrònics per demanar que s’agilitzés l’entrada al domicili.

Els gats, rescatats

Dijous a la nit, SOS Animals Catalunya va informar que havia tancat una operació amb l’Ajuntament i la Policia Municipal per a rescatar els animals: “Des del consistori demanen disculpes per no haver estat a l’alçada i senten el malestar que tenim”, va publicar.

Agents de la Policia Municipal de Sabadel rescatant el gat / SOS ANIMALS CATALUNYA

L’entitat, finalment, ha volgut agrair a l’alcaldessa que hagi actuat, la qual expliquen que ha demanat perdó pels errors comesos i ha assegurat que treballaran perquè casos com aquests no es repeteixin. També ha agraït la implicació de Progat Sabadell.

Final feliç per als dos gatets. La Protectora de Sabadell els ha pogut acollir.

Els gats han estat acollits per la Protectora de Sabadell / SOS ANIMALS CATALUNYA

Comentaris
To Top