Publicitat
Esports

El Club allarga l’estat de gràcia i l’Escola Pia s’encalla a Badalona

Alegria entre els jugadors nedadors / LLUÍS FRANCO

L’alegria va per barris. El Club Natació Sabadell va aconseguir un triomf de prestigi després de superar amb nota la difícil visita del Segorbe al Pavelló del Nord (6-2). La creu de la jornada la va protagonitzar l’Escola Pia, que va encaixar una inesperada derrota a Badalona davant La Unión Santa Coloma (3-1).

L’equip de Borja Burgos tenia per segona setmana consecutiva una prova de foc per mesurar el nivell d’una plantilla que, ara com ara, no mostra cap debilitat. I fer-ho davant un equip com el sogorbí, amb diversos jugadors de la Divisió de Plata, dona motius per fer somiar a l’afició nedadora. Pipa, amb dues dianes al primer temps, va tornar a ser el desllorigador per encarrilar una victòria liderada des de la defensa. A la segona meitat, ni el setge de Tití (3-2) va poder fer trontollar l’estat anímic d’un equip que va respondre amb una gran dosi d’efectivitat, protagonitzada per Ferran (6-2).

Publicitat

D’altra banda, a Badalona, l’Escola Pia va encaixar la segona derrota consecutiva. En un partit marcat pels petits detalls, la falta d’encert en atac i la fragilitat defensiva, especialment en el primer gol, van acabar sent decisives.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top