Oci i cultura

Els espectacles a Sabadell, fora del coma induït

Una funció d''Oliver', al Teatre Sant Vicenç / LLUÍS FRANCO

Els programadors culturals esperaven amb ànsia que arribés la setmana de la represa. De fet, ja tenien preparada part de la cartellera. Destaca l’obra operística Macbeth, que l’AAOS porta a La Faràndula divendres i diumenge (19 h). 

Així mateix, el Teatre Principal retorna dissabte amb l’obra No em diguis reina (20 h). Un altre teatre que també reobren LaSala, que torna amb l’espectacle presencial Silver Drops, en el marc del Festival El més petit (que havia derivat al núvol bona part dels actes). Igualment, la companyia Tres Homes Grossos representarà Preguntes i respostes sobre la vida de Francesc Layret el divendres i dissabte (19 h), al centre cívic Sant Oleguer

També torna la música en viu. El bar La Capella de Can Gambús recupera diumenge els vermuts musicals amb l’actuació The Surfing Robbers (12.30 h). La setmana vinent toca el retorn de l’Orquestra Simfònica del Vallès, la qual confirma que interpretarà el concert simfònic Scheherezade, una suite simfònica de Rimski-Kórsakov basada en Les mil i una nits, al Teatre La Faràndula (4 de desembre). 

També arrenca la temporada de Música al Saló, organitzada per Joventuts Musicals, amb el concert de Gerard Díaz, de la companyia Minimíssima, al Teatre Principal (2 de desembre); mentre que la Temporada de Cambra es reprendrà amb la visita de la soprano María Hinojosa Montenegro, el contratenor Víctor Jiménez Díaz i l’Ensemble le Tendre Amour (18 de desembre). Així mateix, la promotora UiU ha reprogramat a l’Espai Cultura els concerts de Roger Padrós i Lluís Gavaldà (11 i 23 de desembre, respectivament). 

També les llibreries recuperen les presentacions de llibres, després del ralentí de les darreres setmanes. Montse Barderi presenta dimecres Manual d’amor aristotèlic per a dones del segle XXI, a La Llar del Llibre (19 h). Sabadell Còmics, igualment, acull divendres una trobada amb dos autors de còmic locals, Cesc Dalmases i Ricard Efa, els quals signaran exemplars dels seus darrers àlbums: La masia, l’escola dels somnis i Django (a partir de les 18 h).  

La creu de tot plegat és que els cinemes no obren immediatament. Ara bé, depenent dels films i novetats que puguin exhibir tant el cinema Saló Imperial com els cines Eix Macià obriran aquest divendres o el cap de setmana vinent.

Comentaris
To Top