ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Hi ha coses difícils d’explicar”

El tècnic arlequinat, donant instruccions als seus jugadors / LL. FRANCO

Les declaracions d’Antonio Hidalgo després de la derrota davant el Fuenlabrada (1-2)

Enèssima derrota a l’últim sospir: “Saps el que passa? Són situacions que es repeteixen molt i ens costen massa punts, enlloc de parlar sobre què heu fet bé o malament… Els dos gols, un la toca el Pierre i l’altra, sembla que ha estat l’Òscar Rubio. Ens hem posat molt d’hora per davant, en un partit on hi havia un condicionant molt gran pel tema de l’estat del terreny de joc que no ha drenat tot el que havia de drenar. Hem canviat l’estructura, la idea que teníem ahir. Després del gol ens han trobat massa, amb segones jugades, i nosaltres hem canviat l’estructura defensiva amb cinc al darrere, tres migcampistes i dues puntes. Al final de la primera meitat, hem tingut un mà a mà del Víctor i una del Juan, i hem aconseguit no patir tot el que hem patit al principi. A la segona meitat, el camp ja estava una mica millor, hem tingut un altre mà a mà de Guruzeta, un córner que el porter l’ha tret sota pals.. Fins al minut 87″.

Ha estat clau l’estat del terreny de joc?: “La idea del Fuenlabrada no canviava massa. L’estat del terreny de joc ens ha perjudicat als dos equips. Això no és una excusa. No estàvem del tot ben ajustats defensivament. Després de crear una línia de cinc ens han creat molts menys problemes”.

D’asssegurar l’empat, a anar a buscar la victòria amb l’entrada d’Stoichkov: “No em penedeixo del canvi d’Stoichkov. Era posició per posició i encara així hem pres aquest risc. Ell, tot i tenir aquestes petites molèsties, ha estat el primer que volia aportar”.

Sensació:“Hem generat prou per emportar-nos el partit. Sobretot són les sensacions… Has tingut ocasions, i tens la sensació dels últims minuts, que perds punts.. Avui, a sobre, és en pròpia porta i va fregant el pal. Hi ha coses difícils d’explicar”.

Situació a la taula: “En aquesta lliga els de dalt sumen moltíssim i els de baix ens costa molt treure victòries, punts. En una altra dinàmica se’ns posaria del nostre costat. No podem sempre mirar que sempre és mala sort. Hi ha hagut detalls de posicions… Però a diferència del què va passar a Logronyès, aquesta situació estava ben defensada”.

Un gol en pròpia porteria torna a condemnar el Sabadell en el tram final (1-2)

Comentaris
To Top