Ciutat

Juli Fernàndez serà candidat a diputat a les eleccions catalanes

Juli Fernàndez, en una imatge d'arxiu

L’exalcalde de Sabadell Juli Fernàndez va ser escollit ahir com a candidat per ser diputat a les eleccions autonòmiques previstes per al proper 14 de febrer. Fernàndez va ser el candidat més votat de la secció del Vallès Occidental d’ERC en un Congrés Comarcal Extraordinari. Va rebre un 56% dels vots. També ha estat escollida la sabadellenca Clara Palau, activista LGTBI molt destacada de la ciutat.

Fernàndez va agrair el suport rebut en un missatge a través de les xarxes socials. “Conscient de la responsabilitat d’encapçalar la llista d’ERC al Vallès Occidental. Compromès com sempre amb els valors republicans, la independència, la justícia social, el feminisme i l’ecologisme. Convençut com mai d’estar al servei de la gent! A treballar per guanyar!”, va apuntar.

Juli Fernàndez, farmacèutic de professió, va ser alcalde de Sabadell en govern quadripartit, entre 2015 i 2017. Després va ser durant dos anys el segon tinent d’alcalde. En les eleccions municipals del 2019, la seva formació, ERC, va quedar en segon lloc amb 7 regidors, només per darrere del PSC. L’estiu passat, Fernàndez va deixar la seva acta de regidor per centrar-se en el seu càrrec com a delegat del Govern de la Generalitat a la demarcació de Barcelona.

Comentaris
To Top