Ciutat

El ple nomenarà els membres per constituir el Consell d’Acció Social

El ple municipal de demà nomenarà els membres del Consell d’Acció Social, un nou organisme que es convertirà en un espai de participació i permetrà teixir aliances i realitzar un treball conjunt amb les entitats que intervenen en l’àmbit de l’acció social a la ciutat.

La proposta de composició que es portarà demà al plenari és la prevista pel Reglament de l’organisme, que es va aprovar també per ple el mes de febrer. Presidit per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, el nou Consell d’Acció Social l’integraran el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés, la síndica municipal de greuges, Eva Abellan, representants dels grups municipals, tècnics de la Corporació i representants d’una trentena d’entitats socials de Sabadell. Així mateix en formaran part sindicats, cossos policials, la Federació d’Associacions de Veïns i empreses de serveis relacionades amb l’àmbit social.

Segons assegura l’Ajuntament de Sabadell en un comunicat, el Consell d’Acció Social afavorirà la participació i la corresponsabilitat de la ciutadania en les polítiques públiques i alhora consolidarà Sabadell com a laboratori i referent en polítiques d’inclusió i intervenció social.

Un cop aprovada la composició de l’organisme, es preveu que l’acte de constitució del Consell es porti a terme les properes setmanes.

Comentaris
To Top