Ciutat

El Gimnàs tancarà perquè el govern municipal no troba el sentit a oferir el mateix que els actors privats

El Gimnàs tancarà el pròxim 31 de desembre /Victòria Rovira

El tancament del Gimnàs Municipal ha aixecat polseguera en el ple d’aquest dimarts. El govern municipal, a través de la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Laura Reyes, ha assegurat que “no tanquem el Gimnàs per un problema de despesa. No té sentit oferir una cosa que ofereix el privat. Ara mateix estem en un sistema d’alegalitat que no és correcte“.

Tot i no ser un punt de l’ordre del dia, hi ha hagut retrets entre representants del govern municipal i diversos grups sobre la decisió presa respecte al centre esportiu.

El portaveu de CiutadansAdrián Hernández, ha estat qui ha encès la metxa en preguntar quina diferència hi havia per l’Ajuntament sobre la decisió d’aprovar la subvenció per al Centre d’Esports, una entitat privada que utilitza un equipament municipal, i renunciar a invertir en el Gimnàs Municipal: “Aquest és el debat: rendibilitat o no. Donar un servei o no a la ciutadania”, ha reflexionat.

En la mateixa línia s’hi ha pronunciat Nani Valero (Crida) que ha preguntat quin grup municipal era qui barrejava els debats –CE Sabadell i Gimnàs Municipal–, després de la crítica del PSC: “Aquí quan ve la barreja és quan clubs privats porten el nom de la ciutat”. A més, ha criticat una decisió “presa d’un dia per l’altra sense donar marge a ningú per parlar-ne”.

La rèplica no s’ha fet esperar i el regidor del PSC, Eloi Cortés, no ha dubtat en assenyalar qui han estat els responsables d’aquesta situació, que va començar l’any 2017 quan es va haver de prorrogar la concessió amb l’empresa IGE: “Van tenir dos anys per preparar-ho. S’ha arribat a una situació que no hi havia punt de retorn. Per tant, els que estaven al govern, que facin memòria, que hi posin el segell de govern transformador”, ha ironitzat.

Més de 800 persones s’oposen al tancament del Gimnàs Municipal

Mantenir el Gimnàs costa 100.000 euros anuals

Comentaris
To Top