Ciutat

La FAVS, sobre la mort de Diego Granero: “Era una persona activa, crítica i respectuosa”

Una persona activa, compromesa, crítica i respectuosa. Amb aquestes paraules ha reconegut la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) la tasca de Diego Granero, president de l’associació de veïns de Campoamor que va morir ahir als 57 anys, víctima d’un càncer. “Era una persona molt implicada amb el moviment veïnal”, ha destacat la FAVS en un comunicat.

La federació ha reconegut la seva contribució “decisiva” en la vida de l’associació de veïns de Campoamor i en “enfortir” la FAVS. “Campoamor es un d’aquells barris en els que la feina de persones compromeses ha estat imprescindible” i Diego Granero ha estat “una de aquelles personas exemplars que ha dedicat bona part de la seva vida a defensar i lluitar per el seu barri i per Sabadell”. Des de la FAVS han aprofitat per donar el condol a la família de Granero i s’han compromés a continuar amb el llegat que ha deixat: “Treballar per uns barris més dignes, cohesionats i equitatius”.

Diego Granero ha mort als seus 57 anys a causa d’un càncer de pàncrees que li havien detectat aquest mateix any. Granero estava al capdavant de l’entitat des de l’any 2013. Una de les principals reivindicacions que havia encapçalat Granero era la construcció d’una residència pública al sud de Sabadell.

La mort del president de l’entitat veïnal ha fet esclatar les xarxes, que han reconegut la feina de Granero dins de Campoamor.

Mor Diego Granero, president de l’associació de veïns de Campoamor, als 57 anys

Comentaris
To Top