Ciutat

VÍDEO: L’encesa de l’arbre del Taulí torna a portar el Nadal als pacients ingressats

El Taulí ha celebrat aquest dijous a la tarda l’acte d’encesa de l’arbre de Nadal a l’esplanada de l’hospital. És el segon any que s’instal·la i té l’objectiu de fer més agradable l’estada dels pacients ingressats fent-los partícips de l’esperit nadalenc.


A causa de la pandèmia l’acte s’ha fet sense haver-lo anunciat prèviament al públic per evitar aglomeracions. I ha seguit un guió molt similar al de l’any passat, amb l’assistència d’alumnes, mestres i famílies de l’Escola Samuntada que, amb barret de Pare Noel i ajudats per uns elfs que han baixat per la façana de l’hospital, han fet el compte enrere per encendre les llums de l’arbre. També s’han instal·lat diferents cortines de llum per il·luminar la façana del Taulí.

L’acte ha comptat amb la presència de la presidenta de la corporació sanitària, Mariona Creus, i la tinenta d’alcaldessa Montse González. Tal com passa amb la resta d’arbres de Nadal que s’han repartit per la ciutat, aquest també està patrocinat i, com l’any passat, el padrí és Amazon.

Més llums de Nadal que mai per alleujar la tristesa de la Covid

Comentaris
To Top