Castellar del Vallès

Rescaten del fons d'un barranc el boletaire de 82 anys que s'havia perdut

La Policia Local de Castellar, la divisió de muntanya dels Mossos d'Esquadra, l'ADF i Bombers cerquen l'home perdut / ÒSCAR MORENO

Després de moltes hores desaparegut, l'home de 82 anys que s'havia perdut per Castellar Vell dimarts al vespre va ser rescatat pels bombers. Aquest veí de Can Font havia caigut en un barranc del Torrent Mitger mentre buscava bolets entre la zona boscosa. Quan els serveis d'emergència van evacuar-lo, presentava símptomes d'hipotèrmia i algunes ferides.

Va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb pronòstic reservat. Per trobar-lo, es va desplegar un ferm operatiu, format per Policia Local, la divisió de muntanya dels Mossos d'Esquadra, ADF i Bombers, a més de patrulles canines i un helicòpter.

Primer, va ser trobat el cotxe de l'home a la zona de Castellar Vell. A partir d'aquí, van buscar-lo per la zona fins a identificar-lo en el lloc on havia caigut.

Equip aeri per trobar l'home desaparegut / ÒSCAR MORENO

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top