Ciutat

Carme Forcadell entra a Wad-Ras després que el Suprem li hagi revocat el tercer grau

Unes 200 persones es concentren davant del centre penitenciari per donar suport a l’expresidenta del Parlament

Forcadell és aclamada davant de la porta de la presó/ ACN

L’expresidenta del Parlament de CatalunyaCarme Forcadell, ha entrat a la presó de dones Wad-Ras de Barcelona després que el Tribunal Suprem li hagi revocat el tercer grau. Unes 200 persones es van concentrar divendres a l’indret per donar-li suport.

Forcadell va arribar davant la presó cap a dos quarts de nou al costat del vicepresident en funcions de president Pere Aragonès i del president del Parlament, Roger Torrent. També hi havia la portaveu d’ERC al Parlament Marta Vilalta, i el cap del grup municipal de Barcelona, Ernest Maragall, a més del president del PDECat, David Bonvehí. Abans d’entrar Forcadell va adreçar un missatge als concentrats: “Mai us agrairem prou el suport, sabem que persistireu, us estimo”.

A la concentració també hi havia el vicepresident del Parlament, Josep Costa, de Junts per Catalunya, i Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC. A l’arribar Forcadell al costat dels màxims dirigents d’ERC, els concentrats cridaven consignes en contra del partit per haver aprovat els pressupostos. Després del parlament breu, l’expresidenta del Parlament es va acomiadar dels concentrats.

Comentaris
To Top