ESPORTS

El Mercantil no pot amb el líder Llagostera tot i avançar-se al marcador (1-2)

Una de les accions ofensives del conjunt mercantilista / Lluís Franco

Dolorós cop per a un Mercantil que, no ha fet un mal partit, però ha acabat claudicant davant el líder del grup, un sòlid Llagostera. En els primers compassos ha fet la sensació que el partit no començava. Ha transcorregut un quart d’hora inicial sense un dominador clar de la possessió ni del joc posicional. Això ho ha aprofitat el Mercantil, ja que ha aconseguit per moments minimitzar les virtuts del seu rival i el partit es disputava en la meitat del camp.

En el minut 16, l’equip local ha generat la seva millor jugada col·lectiva de tota la tarda i el Llagostera s’ha vist obligat a frenar l’atac mitjançant la infracció. La posició per al tret directe era molt favorable i Kevin Gómez ha aprofitat l’ocasió per a marcar un golàs de lliure directe. Dret a l’escaire. El resultat parcial no era injust. El Mercantil ha sabut aprofitar les imprecisions inicials del rival per a avançar-se a través de l’única manera que es veia possible fins al moment.

A partir d’aquest moment, el partit ha estat un altre. El Llagostera ha començat a tenir el domini clar de la pilota i els de Juanjo Beltran han fet un pas enrere que els ha condicionat durant la resta de l’enfrontament. Als 37′, Puig ha ingressat a l’àrea de l’equip sabadellenc i ha definit al segon pal mitjançant un tret molt ben col·locat que ha estat impossible per a Héctor Hurtado. En aquest moment, els nois dirigits per Juanjo han sentit el dur cop de l’empat que ha igualat el duel pocs minuts abans del descans.

En l’inici de la segona part, el domini del partit ha estat encara més gran per part del Llagostera. El conjunt local ha patit per les imprecisions i no ha aconseguit el seu millor rendiment. En el minut 58, en el millor moment del seu equip, Trujillo ha realitzat una gran jugada, ha recuperat la pilota per la banda, ha ingressat a l’àrea i ha definit amb gran categoria. El desenvolupament del joc ha reflectit la realitat al marcador.

Malgrat tot, el Mercantil no ha ajupit el cap i ha insistit per tots els mitjans. La velocitat en la mobilitat de la pilota ha estat cada vegada major a mesura que els minuts han passat i les intencions d’igualar el partit han estat en tot moment present. No obstant això, no s’ha aconseguit la profunditat necessària i les imprecisions a causa de l’actitud dubitativa en algunes facetes de la primera meitat han impedit aconseguir l’empat. Un partit per a la reflexió i la correcció d’un grup que té molt més per a donar.

Comentaris
To Top