Diners

Robotics afegeix el control de temperatura sense contacte al terminal per fitxar

El terminal amb el control de temperatura a l’Hotel Claris
El terminal amb el control de temperatura a l’Hotel Claris / CEDIDA

Un empleat es posa davant d’un terminal per fitxar. El sistema contactless el reconeix sense haver de tocar res i li pren la temperatura per controlar l’accés segur. Aquesta és l’última innovació que l’empresa sabadellenca Robotics, especialitzada en la gestió horària i control d’accessos, ha afegit a l’Hotel Claris, situat a Barcelona, i que forma parat de la cadena Derby Hotels Collection.

La firma situada a la Torre Millenium ha actualitzat el sistema de fitxatge de l’hotel amb la nova gamma de terminals de reconeixement fàcil i de mesura de la temperatura sense cap mena de contacte. A més, funciona amb la mascareta posada i està vinculada al programari de Robotics, VisualTime. La informació que recull el terminal de Robotics arriba al responsable, com ja era habitual, amb la identificació d’entrada, sortida i fitxatge del professional. A més, si el treballador supera el límit de la temperatura que s’ha fixat prèviament, el responsable rep una alerta.

El director de Seguretat de Robotics, Josep Solano, ha indicat que “la informació de la temperatura està encriptada, és segura i en cap cas enregistra fotografies ni dades en graus centígrads, preservant així tant el RGPD com la Prevenció de Risc Laborals”.

En una primera fase, per aquests terminals passen 120 empleats de l’Hotel Claris de Barcelona. La directora general de l’establiment, Remei Gómez, ha subratllat que “estem sent molt més estrictes en les mesures de seguretat i higiene”. La principal executiva de l’Hotel Claris ha afegit que estan orientades “a evitar qualsevol mena de contagi entre els nostres professionals”. Derby Hotels, que compta amb 22 establiments de luxe a Barcelona, Madrid, Londres i París, ha estat una de les primeres cadenes a reobrir després del confinament per la Covid.

Última tecnologia de biometria

La terminal rxF Pro TD és un equip que incorpora les últimes tecnologies de biometria i permet el reconeixement facial, fins i tot amb la mascareta. El dispositiu té una velocitat de reconeixement de 0,3 segons ideal per a entorn amb un trànsit alt. La terminal rxF Pro TD suporta fins a 50.000 plantilles d’empleats i compta amb l’algoritme de reconeixement més recent del mercat. Amb la seva capacitat d’anti-falsificació permet detectar com a no vàlides fotografies i vídeos.

Comentaris
To Top