Ciutat

Indefens davant l’apunyalament: els últims minuts de l’home assassinat a Sabadell

Aparcament situat al carrer del Poble Bubi, de Sabadell / V. Rovira

L’home que va morir apunyalat a Can Gambús –C. F., de 37 anys, de nacionalitat peruana i veí de Mollet del Vallès– no coneixia de res l’autor del crim. Aquesta és la hipòtesi que sostenen fonts pròximes a la víctima, amb qui ha pogut contactar el D.S. El presumpte homicida detingut la mateixa nit dels fets, que van succeir a les 23 h, és un veí del barri de 51 anys i nacionalitat espanyola.

Instants abans del crim, la víctima hauria deixat el cotxe a l’aparcament de sorra que hi ha al carrer de Poble Bubi, entre els Merinals i Can Gambús –segons les fonts properes a la víctima– perquè tenia previst assistir a un sopar: un asado amb amics. De fet, pocs minuts més tard de les 21 h, se situa la víctima comprant part del sopar en una carnisseria de Mollet. A continuació, hauria vingut cap a Sabadell.

En el moment de l’homicidi, la víctima hauria anat acompanyada d’un amic i la seva parella. L’entorn de la víctima assenyala que és aleshores quan s’hauria trobat pel carrer amb el presumpte homicida, “en estat d’embriaguesa”, i aquest l’hauria interpel·lat. Després d’una breu discussió, les mateixes fonts diuen que li hauria clavat una arma blanca al cor.

En aquest moment va ser quan algú va alertar el Servei d’Emergències Mèdiques d’una baralla al lloc dels fets. Quan la dotació hi va acudir, però, no haurien pogut fer res per salvar la vida de la víctima. La col·laboració ciutadana va ser fonamental per detenir el presumpte autor de l’apunyalament. El detingut ha passat a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Sabadell.

L’entorn de la víctima està organitzant un esdeveniment benèfic en forma d’homenatge i per assumir costos relacionats amb la mort.

Comentaris
To Top