Ciutat

Menys d’un centenar de pacients ingressats per Covid-19 al Taulí

La tendència de pacients ingressats a l’Hospital Taulí per coronavirus es manté a la baixa. Segons les últimes dades facilitades per la corporació sanitària, són 98 els pacients ingressats per Covid-19 al Taulí: 80 hospitalitzats i 18 a la Unitat de Cures Intensives (UCI) o semicrítics. El nombre d’ingressats ha caigut del centenar de pacients per primer cop des del passat 23 d’octubre. No obstant això, des del 4 al 8 de desembre s’han produït 30 nous ingressos i s’han diagnosticat 33 nous casos positius només al Parc Taulí. En aquest mateix període s’han produït sis defuncions a l’hospital sabadellenc a causa d’aquest  virus.

El risc de rebrot a la ciutat se situa en 185 punts, 143 punts per sota respecte el mes passat (328 punts). Actualment, la velocitat de transmissió de la malaltia (Rt) se situa en els 0,76 punts. Des de l’inici de la pandèmia, a Sabadell s’han confirmat 9.024 casos positius i s’han realitzat 110.499 PCR i 11.035 testos antigènics ràpids (TA), segons les últimes dades del Departament de Salut. Així, el percentatge de PCR i TA positiu ha estat del 7,75%. El virus afecta de forma indiscriminada a totes les franges d’edat, però a Sabadell s’ha detectat que la mitjana d’edat que ha patit el virus és de 44 anys. A la ciutat han mort 443 persones per aquesta malaltia.

Testos ràpids al sud de Sabadell

Des d’avui i fins a l’11 de desembre s’estan fent proves per detectar la Covid a la població de més de 16 anys que té com a referència el Centre d’Atenció Primària Sud, principalment dels barris d’Espronceda i Campoamor, per frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. Com a novetat, s’estan fent testos d’antígens ràpids. El cribratge s’està realitzant al centre cívic Rogelio Soto, al carrer de Campoamor, 93-94. L’horari és de 10 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h.

Només un 1% dels testos intensius a Sabadell, positius

Comentaris
To Top