Ciutat

El govern municipal fa marxa enrere i no tancarà el Gimnàs

L’activitat esportiva no cessarà el pròxim 31 de desembre, tal com s’havia decidiit / victòria rovira

Hi haurà activitats dirigides a partir d’any nou. Aquesta és la decisió que finalment ha pres el govern municipal sobre el futur del Gimnàs. Després d’anunciar fa diverses setmanes que decidia tancar el centre esportiu perquè no es trobava el sentit a oferir el mateix que actors privats, ha fet marxa enrere.

En una reunió celebrada aquest divendres encapçalada per l’alcaldessa Marta Farrés; la regidora d’Esports, Laura Reyes; el portaveus dels PSC i Junts per Sabadell, Eloi Cortés i Lourdes Ciuró, i diversos representants del col·lectiu d’abonats del Gimnàs Municipal, van acordar la continuitat del Gimnàs: “Hem arribat a un acord, amb usuaris i usuàries del Gimnàs. Un acord en el qual tots cedim una mica, però en el resultat global tots hi acabem guanyant”, assegura el regidor Eloi Cortés, en funcions de portaveu del govern municipal.

Un cop garantida la continuïtat, i amb la finalització de la pròrroga forçosa de la concessió de l’empresa IGEsports, des de l’Ajuntament s’ha descartat tornar a licitar una concessió privada, per obrir noves vies de gestió: “El resultat és que l’espai el gestioni una entitat i es mantingui i es garanteixi una oferta d’activitats dirigides per les persones que en fan ús. Creiem que és un bon acord pels usuaris i per la ciutat. Esperem que arribi a bon port”, detalla Cortés.

“Podrem anar-hi al gener”

Entre els representants dels abonats del Gimnàs, la decisió del govern municipal va ser ben rebuda però amb una certa cautela: “L’alcaldessa s’ha compromès a no tancar el Gimnàs i això ja ho tenim, però encara no tenim cap paper que ho certifiqui”, comenta Teresa Estadella, present a la trobada.

Per la seva banda, Josep Batlle celebra una decisió que, segons explica, “podrem anar-hi al gener. I això, fa unes setmanes semblava impossible. Estem contents”, exclama. Sobre la gestió? No hi posa cap ‘però’, només poder continuar fent el que ha fet al llarg dels darrers anys com a usuari del Gimnàs.

Comentaris
To Top