Amics Pou Escorial rescata un punt davant el Santpedor per mantenir el lideratge (5-5)

Una de les últimes jugades amb els Amics Pou buscant l'empat / DS

Igualtat màxima al Pavelló Nord de Sabadell entre els Amics Pou Escorial i el Santpedor corresponent a la jornada 9 del Grup 3 d’aquesta Tercera Divisió Nacional de futbol sala. El partit ha estat molt disputat en tots els sentits. Un xoc replet de gols, però sense concessions. Dos conjunts amb molta personalitat que han buscat el mateix: el lideratge. Finalment, cap dels dos han pogut treure avantatge i ha sigut un repartiment just de punts.

Per part del conjunt local, Abel i Raúl han mostrat un gran rendiment amb un doblet de cadascun. La sorpresa l’ha donat el porter suplent Carlos, que ha ingressat a la segona part i en el pitjor moment del seu equip (amb el marcador molt desfavorable) ha exercit d’eficaç porter-jugador i ha marcat per escurçar distàncies.

El Pou Escorial ha hagut de patir, ja que per moments el partit s’ha vist molt difícil, però als últims minuts ha acorralat al seu adversari i ha pogut esgarrapar un punt molt valuós per continuar a dalt de tot de la classificació i mantenir-se invicte. El pròxim dissabte dia 19, a les 18.20 hores es tornarà a jugar el lideratge davant el Rubí, una altra vegada al Pavelló Nord.