Oci i cultura

La sastreria de Pura Ceba: ara, camises a mida!

Una de les camises a mida i anb el logo brodat / DS

L’entitat Pura Ceba no ha deixat passar el 2020 en va. Si al març presentaven les cebojis pel telèfon mòbil i al maig el mallot ciclista inspirat en la comarca, ara s’han passat a la roba a mida. Concretament, amb unes camises a mida i personalitzades, en col·laboració amb Hugo Dax.

Aquesta sastreria, de fet, confecciona camises corporatives amb el logo brodat a la pitera, com és el cas d’aquesta iniciativa de Pura Ceba. “Ens hem passat al glamour”, fan broma des de Pura Ceba. Les caixes-experiència es podran aquririr a la botiga Moviment Nat (al Raval de Dins), a partir de dijous. El seu preu és de 60 euros.

El regal, tal com mostra la imatge, consisteix a regalar una capsa-regal que l’afortunat ha de portar a la botiga d’Hugo Dax, on li prendran les mides del cos. També haurà d’assenyalar quin tipus de patró, coll i màniga vol.

No és pas l’única novetat que presenten: L’entitat de foment de sabadellenquismes i autoorgull local Pura Ceba també ha fet pública una nova línia de mascaretes amb el logotip de la seva entitat. “Ens ho heu demanat i aquí ho tenim!”, expliquen en un missatge a les xarxes socials.

Aquestes són reversibles (una banda llisa i l’altra estampada), tenen retalls de camisa i venen amb filtre sanitari certificat. Ofereixen mides d’adults i una d’infantil. El preu és 15 euros i també es venen a la botiga Moviment Nat, des de la setmana passada.

Membres de Pura Ceba, lluint les mascaretes / DS

Aquesta primavera, també van llançar un nou mallot ciclista: Es tracta d’una samarra dissenyada Martí Sàiz, de l’estudi Cèl·lula, que es comerciaitza al preu de 55 euros. Ha estat elaborat per la botiga sabadellenca de roba esportiva Team Signia, que fa roba personalitzada per equips esportius. A la samarra s’hi poden llegir diferents paraules, com d’Estenalles, en referència al Coll d’Estenalles, probablement el port més transitat de la comarca.

Matriu del disseny del mallot / D.S.

Comentaris
To Top