Ciutat

Encara queden 21.000 cites prèvies per les activitats de Nadal

Activitat del Parc de Nadal / AJUNTAMENT DE SABADELL

Encara queden 21.000 cites prèvies per gaudir de les activitats infantils de Nadal a Sabadell, després que es s’obrís el termini per sol·licitar-les. El sistema per demanar-les, a causa de la demanda, va quedar saturat en alguns moments, entre dimarts i dimecres. L’Ajuntament informa que ja torna a funcionar.

En total, ja s’han repartit 36.000 cites prèvies, la qual cosa equival a dues vegades l’aforament del Palau Sant Jordi. Hi ha algunes de les activitats que, en determinades dates, ja han esgotat l’aforament màxim. En aquest enllaç es poden reservar les entrades. Les activitats estan organitzades del 23 al 4 de gener.

En cas que algú, per error, reservés més entrades de les necessàries, la qual cosa va passar a causa de la saturació del web, es poden retornar eviant un correu a [email protected] amb ID de la transacció que surt a l’entrada. L’Ajuntament també informa que, en el cas de les persones amb discapacitat, també es poden reservar places al mateix correu.

COM ES PODRÀ VISITAR ELS REIS?

Es podrà visitar la Fira Reial del 2 al 5 de gener amb cita prèvia (es permetrà la visita a unes 21.000 persones). Es pot fer un lliurament telemàtic de la carta. També hi haurà una retransmissió en directe de la Fira Reial el 5 de gener, de 18 a 20h, en col·laboració amb Radio Sabadell.

Comentaris
To Top