ESPORTS

El Sabadell té l’oportunitat de fer un salt de qualitat davant el Castelló

Stoichkov serà peça clau en l'atac arlequinat / Ll. Franco

En l’últim partit d’aquest atípic i històric 2020 en el cas del Sabadell, es presenta una gran oportunitat aquest dissabte (16 hores) pel conjunt d’Antonio Hidalgo de refermar la seva bona línia de resultats i fer un salt de qualitat davant el Castelló, un altre rival directe. Un duel d’històrics que han experimentat trajectòries gairebé parelles en les últimes tres temporades, passant del patiment extrem per la permanència a Segona B a gaudir del retorn al futbol professional només un any després. Tot això mantenint una considerable base de jugadors i els tècnics de l’èxit, Antonio Hidalgo i Óscar Cano. De fet, són els únics entrenadors dels actuals 7 últims classificats de la Lliga SmartBank -ahir va caure el del Cartagena– que continuen.

Precisament Hidalgo reconeixia que “tots dos equips ens coneixem molt bé i hem hagut de picar molta pedra per arribar fins aquí. És un premi a l’estabilitat que han demostrat els clubs”. Serà la quarta vegada que s’enfronta a Óscar Cano amb un balanç favorable al de Canovelles de dues victòries i una única derrota, el 0-2 en l’inici de la passada temporada a la Nova Creu Alta. “T’exigeix estar molt atent perquè planteja diferents escenaris durant el partit i cal analitzar els possibles moviments i canvis tàctics”.

Undabarrena i Grego Sierra, per acumulació de targetes, són les úniques baixes en el conjunt arlequinat. Veient els jugadors que no van viatjar a Eivissa pel duel de Copa, Aleix Coch, Ángel Martínez, Guruzeta o Juan Hernández apunten a la titularitat. “Tenim una bona oportunitat de reafirmar la feina de les últimes jornades amb una victòria que ens donaria encara més confiança”, ha admès Antonio Hidalgo. Per cert, el tècnic concedirà vacances als seus homes fins al dia 27 i després ja caldrà pensar en el primer duel del 2021 a Montilivi, el dilluns 4 de gener (18.30 h) contra el Girona. Aquella mateixa setmana, el Sabadell haurà d’afrontar també la segona eliminatòria de Copa del Rei a Eivissa davant la Penya Deportiva Santa Eulàlia, probablement el dijous dia 7. D’altra banda, la LFP ha fet oficial l’horari del Sabadell-Lugo que tancarà la primera volta a la Nova Creu Alta: es jugarà el dilluns 11 de gener a les 21.30 hores.

El Castelló, per la seva banda, podria repetir el mateix onze que va superar amb autoritat l’Albacete (3-0). El conjunt orellut arriba també en una bona dinàmica (7 de 12) després d’una mala ratxa de sis derrotes consecutives. A la Copa va superar també per 0-2 al San Fernando jugant els menys habituals. Fora de casa, però, només ha aconseguit una victòria: en la primera jornada al Toralín davant la SD Ponferradina (1-2). Tres empats a un (Logronyès, Fuenlabrada i Mirandés) i 5 derrotes completen el seu balanç de visitant fins ara. El partit serà dirigit pel col·legiat Luis Maria Milla Alvéndiz, del Comitè andalús. Serà la segona vegada que xiuli aquesta temporada a la Nova Creu Alta perquè ja va dirigir el partit contra el Fuenlabrada (1-2).

Preocupa la gespa

Les intenses pluges de les últimes hores caigudes a la ciutat han encès de nou els llums d’alarma sobre l’estat de la gespa de la Nova Creu Alta. Els problemes de drenatge ja es van deixar notar contra el Fuenlabrada -amb zones plenes de bassals tot i no caure gaires litres- i ara preocupa la situació. Durant aquesta setmana s’ha cuidat de manera especial amb una manta tèrmica i l’equip ni l’ha trepitjat per entrenar. Caldrà veure en quines condicions es troba a l’hora del partit. “És important que estigui bé i cal que els responsables trobin una solució al problema”, va avisar Hidalgo.

Subhasta de samarretes per la Marató

Els jugadors del Sabadell lluiran el logotip de la Marató a la samarreta en aquest partit contra el Castelló. És la manera de col·laborar en aquesta lluita contra la Covid-19 dels clubs professionals. A més, el Centre d’Esports iniciarà una subhasta solidària de la primera equipació personalitzada amb aquest logotip especial. Seran les 25 samarretes de la plantilla les que es posaran a subhasta amb un preu de sortida de 50 euros. Es poden enviar a través del correu [email protected] o bé trucant al 937231305. L’oferta -amb un termini fins al 22 de desembre a les 19 hores- de major quantitat serà la primera a escollir la samarreta del jugador que prefereixi i així successivament fins a esgotar les 25 equipacions. Si hi ha dues ofertes de la mateixa quantitat, escollirà en primer lloc la persona que l’hagi fet abans.

Comentaris
To Top