Ciutat

Junts per Sabadell suggereix posar pilons al Passeig per evitar més robatoris

Junts demana elements que evitin més encastaments contra comerços / CEDIDA

En només 24 hores de diferència, es van produir dos encastaments de cotxe contra aparadors del Passeig per robar productes a l’interior de locals comercials, cap al voltant de les 6 h. A conseqüència, la portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha suggerit a l’equip de govern que “es realitzi una actuació ràpida i efectiva com seria situar estratègicament alguna jardinera o algun piló discret” a mode dissuasiu.

En el primer encastament, dimecres, els lladres van aconseguir emportar-se de la Perfumeria Júlia 30.000 euros en articles, per ser venuts durant la campanya de Nadal. Els Mossos d’Esquadra investiguen les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat.

L’endemà, dijous, un agent de Policia Municipal, a peu, va aturar el robatori a la botiga de fotografia Monistrol, moments després que un BMW X6 s’estavellés contra l’exterior de la botiga. No es van poder endur res, però l’entrada de l’establiment va quedar destrossada. El cotxe va ser vist fugint en direcció a Barcelona, passat l’aeroport de Sabadell.

Intent de robatori amb encastament en una altra botiga del Passeig

Comentaris
To Top