ESPORTS

Antonio Hidalgo: “És molt important sumar cada setmana”

Antonio Hidalgo, donant instruccions als seus jugadors / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic arlequinat després de l’empat davant el Castellón (1-1)

Empat al darrer sospir: “Són punts importantíssims. I això demostra que l’equip creu en el que fa. Sobre el partit, quan et topes amb un equip que té un sistema molt similar, passen molt poques coses, molt poques situacions. A nosaltres ens ha mancat una mica de fluïdesa. Ens ha costat molt treure centrades, si bé és cert que amb l’entrada de l’Òscar hem trobat més situacions de dos contra u. És un punt molt important davant un rival directe”.

8 de 15 en els darreres cinc partits: “És molt important sumar cada setmana perquè aquests punts a final de temporada tindran molt valor. Estem vius. Ha estat un darrer mes de molt desgast físic i mental, que ens ha dut al límit. Quan traiem punts vol dir que fem moltes coses bé. El punt reafirma el que estem fent”.

L’estat de la gespa: “Vull agrair el treball que han fet. Des de dos quarts de set han vingut per treure aigua. Sense aquesta feina hauria estat impossible. Hem de buscar una solució perquè quan plou el drenatge no s’emporta l’aigua. Hem de buscar una solució amb l’empresa que va posar la gespa i totes les parts. És una cosa que em preocupa bastant”.

El mercat d’hivern: “Hem de veure les nostres necessitats i les nostres possibilitats. Si hem de portar alguna cosa, ha de ser un jugador que millori moltíssim el que tenim. Els meus jugadors s’ho deixen tot i creuen en el que fem. Estic content amb la seva feina”.

Néstor, el desllorigador a Eivissa i avui. La setmana gran per al jugador castellonenc: “S’ho deixa tot. Sempre va als espais. Sempre té aquestes situacions de gol. Creu molt amb el que fa. És indiferent si juga 20, 30 o 90. Fa molt temps que estic amb ell i és una molt bona notícia que els jugadors d’atac facin gols”.

El 2020 en l’àmbit personal: “En l’àmbit professional ha estat el màxim. Un any molt especial per mi i molts jugadors per la seva carrera esportiva. He agraït als meus jugadors el fet de creure sempre en el que fem i com a grup com hem superat els moments complicats. Mai oblidaré aquest 2020”.

El Sabadell torna a salvar un punt d’or a l’afegit davant el Castelló (1-1)

Comentaris
To Top