Ciutat

Miquel Iceta: “El PSC ha de guanyar a Sabadell el 14-F”

El primer secretari del PSC ha acudit a un acte a la ciutat juntament amb l’alcaldessa Marta Farrés i el diputat Pol Gibert

Iceta, acompanyat per membres del seu partit/ LLUÍS FRANCO

Miquel Iceta ha estat aquest dissabte a la ciutat, al barri de Ca n’Oriac, i ha atès als mitjans de comunicació en un acte de precampanya electoral a la plaça del Pi, on ha afirmat que té la intenció de guanyar les eleccions autonòmiques del 14 de Febrer i que Sabadell té un paper clau per aconseguir-ho. Marta Farrés, alcaldessa de la ciutat, i Pol Gibert, diputat dels socialistes al Parlament,  així com diversos càrrecs electes del partit al Vallès Occidental, han acompanyat al primer secretari del PSC. Abans de la compareixença, Iceta ha passejat per l’eix comercial de l’Avinguda Matadepera.

Iceta, Farrés i Gibert caminen per l’Avinguda Matadepera/ LLUÍS FRANCO

Això sí, Farrés ha estat la primera a prendre la paraula. D’entrada, l’alcaldessa ha agraït a Iceta la seva visita a Sabadell i ha reivindicat que la ciutat és “una de les més importants i amb més pes de Catalunya”. A més, ha afirmat que els municipis on governa el PSC estan “molt units per fer front a la Covid”. “Amb la pandèmia els alcaldes hem estat a la trinxera i hem rebut poc suport de la Generalitat” ha finalitzat Farrés.

D’altra banda, Pol Gibert ha indicat que Sabadell “passa per una crisi industrial” i que si el PSC governés, invertiria “per millorar la salut econòmica de la ciutat”. “El 14-F tenim una ocasió única. El país s’hi juga molt” ha remarcat Gibert.

Per acabar la compareixença, Iceta ha dit que està orgullós de la tasca de Marta Farrés com a alcaldessa de la ciutat. A més, ha afirmat que el PSC té l’objectiu de guanyar les eleccions. “Les enquestes auguren que tindrem un augment de vots, però encara són insuficients. O tenim més procés o més progrés” ha explicat. Així mateix, ha afirmat que veu “algunes contradiccions” en les noves restriccions contra la Covid, però ha mostrat el seu suport al Govern. “Si el govern ha proposat aquestes mesures, és que estima que són les adequades”, ha indicat.

Iceta i Farrés parlen amb una ciutadana/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top