El juvenil del Sabadell goleja el Cerdanyola i és tercer a la classificació (3-0)

Un dels gols arlequinats en el tram final del partit / CEDIDA (CES)

El juvenil del Sabadell juga bé, agrada i goleja. És un equip amb confiança i ho demostra en cada partit. Davant un difícil Cerdanyola ha guanyat amb autoritat i s’enfila al tercer lloc de la classificació del seu grup. Una situació de privilegi. Els arlequinats no han trigat a fer-se amb el domini. Després del xiulet inicial els de Miki Lladó han imposat la seva habitual idea i la recompensa no ha trigat a arribar.

En el minut 22, després d’una passada filtrada, Ustrell ha rebut en la vora de l’àrea i ha definit amb gran categoria per a avançar al seu equip. A partir d’aquest moment, el Cerdanyola ha intentat per moments revertir el panorama, però el Sabadell s’ha mantingut molt ferm, sòlid enrere i amb predisposició per a ampliar l’avantatge.
No tot el partit ha estat igual. En la segona meitat, l’equip local s’ha vist amb dificultats per a mantenir el control davant la verticalitat que els visitants han adquirit després del descans.

No obstant això, el Cerdanyola no ha tingut la profunditat i contundència necessària en el seu millor moment i ha acabat pagant molt car. Després d’aguantar els minuts més difícils, el Sabadell s’ha reinventat i ha tornat a imposar la seva millor versió en el tram final del partit. Els nervis del rival han tingut un paper molt favorable i el conjunt arlequinat ha sabut aprofitar això. En els instants finals, el Sabadell ha jugat amb la desesperació de l’adversari i amb gran intel·ligència ha sentenciat amb dos gols en 4 minuts. Primer de Luque als 84 minuts i després de Bustamante en el 88. Amb aquest resultat, el juvenil sabadellenc es posiciona tercer en la classificació, empatat a punts amb el Saragossa.