Ciutat

Els infants entreguen la seva carta a l’Ambaixador

L’Ambaixador Reial ha rebut aquest diumenge les cartes de tots aquells nens i nenes que s’han apropat a la seu del Sabadell Cultura, al carrer Ribot i Serra. De fet, han estat prop de 70 infants, amb les seves respectives famílies, els qui han conegut el representant de ses Majestats i després han fet cagar el tió.

Per motius de seguretat per la Covid-19, els organitzadors han demanat el DNI de tots els integrants de les famílies i han posat a disposició gel hidroalcohòlic. A més, el recinte tenia límit d’aforament i calia respectar les distàncies de seguretat.

Un infant entrega la seva carta a l’Ambaixador/ D.S.

El president de Sabadell Cultura, Constantí Sánchez, ha admès que els hi ha costat organitzar la trobada amb l’Ambaixador d’enguany, sobretot per la quantitat de protocols a seguir per la pandèmia. Tanmateix, ell afirma que han tirat endavant la celebració “per veure la cara d’alegria dels infants”. “Estem molt satisfets amb la gran quantitat de nens i nenes que han vingut. El 2019 en vam tenir prop de 80, i aquest any pràcticament arribem a la xifra” explica Sánchez.

Una nena caga el tió/ D.S.

Aquesta activitat no és l’única que se celebrarà a Sabadell per Nadal. Les famílies que hagin reservat entrada podran veure els Reis a la Fira Sabadell (del 2 al 5 de gener), pujar al trenet de la plaça del Dr. Robert (del 28 de desembre al 4 de gener) o assistir a un dels Parcs de Nadal a l’escola Calvet d’Estrella o La Romànica (del 23 al 31 de desembre). En aquest enllaç es poden reservar les entrades, que estan a punt d’exhaurir-se.

Comentaris
To Top